Om oss

Sifferfabriken - vi brinner för företagande

Sifferfabriken Katarina AB är en auktoriserad redovisningsbyrå genom FAR, som är en branschorganisation för revisorer och redovisningskonsulter. Att anlita en auktoriserad redovisningsbyrå är en kvalitetsstämpel. Auktorisationen innebär bl.a. att vi måste uppfylla krav på vidareutbildning inom våra områden, dokumenterade rutiner, tydliga avtal samt ansvarsförsäkring.

Tillsammans har vi en bred kunskap och lång erfarenhet av redovisning, skatterådgivning och verksamhetsstyrning. Vi håller oss ständigt uppdaterade med alla nya regler och lagar, så att du som företagare kan känna dig trygg med din redovisning.

Vi har ett gediget intresse att hjälpa våra kunder att bli mer lönsamma. Tillsammans med våra kunder gör vi analyser och sätter mål för framtiden.

Låt oss göra det är vi är bra på så får du mer tid att göra det Du brinner för!

Ägare/redovisningskonsult
Katarina Karlsson har sedan många år hjälpt företag att få ordning på räkenskaperna. Med ett ursprung från Dalarnas småföretagare anda till att hantera större företags hela redovisning så besitter Katarina stor kompetens från redovisning och lönehantering till bokslut och djupgående ekonomiska rådgivning.

tel: 070-797 32 21

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial